Facebook icon
Twitter icon
Google icon
Del.icio.us icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Természetvédelmi területek kezelése, green city mozgalom

 

Földünk túlnépesedése, elvárosiasodása egyre inkább veszélyezteti a természetes élővilág fennmaradását. Cégünk nagy hangsúlyt fektet hazánk zöldfelületeinek növelésére, mind minőségi, mind mennyiségi értelemben.

Célunk részt kíván vállalni azon mozgalmakban, melyek törekednek városaink zöldfelületeinek növelésére és a meglévő zöld használhatóbbá, élvezetessé és széppé tételére. Ezért csatlakoztunk a Green City mozgalomhoz is, és részt vettünk a Green City Fenntarthatósági Akkreditációs képzésben. Ezáltal rész kívánunk vállalni a környezettudatos, ökológiai értelemben is „fenntartható” kertek, parkok és zöldfelületek kialakításában és fenntartásában.

Cégünk foglalkozik természetvédelmi területek kezelésével is, beleértve a tóparti élővilág fenntartását, a kétévenkénti szakszerű nádvágást, gyepes területek hosszútávú fenntartását: bozótirtását, kaszálását. Emellett erdőterületek fenntartásában, fejlesztésében, kezelésében és a nemzeti parkok, védett területek határain belül található zöldfelületek, kertek, vadászlakok, vendégházak kertészeti tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

Referenciák: Őrbottyáni horgásztó nádas terület , Királyréti Tóvik Vadászház kertje és tüzivíztározó tó

Kapcsolódó galériák

Stílus, lendület, szakértelem ...