Facebook icon
Twitter icon
Google icon
Del.icio.us icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Magánkertek

 

A kert megépülése, a kertterv megvalósulása vagy a kert felújítása csak akkor jelenti a kert szépségének állandóságát, ha nagy műgonddal, szeretettel és szakértelemmel tovább gondozzuk. Sokaknak nincs idejük a mindennapos kertészkedésre, sőt a minimális heti rendszerességgel elvégzendő munkák sem férnek bele szabadidejükbe. Emellett sokan, a növények ismerete híján, bizonytalanok a megfelelő gondoskodás mikéntjével kapcsolatban.

Szakembereink átvállalják a növények és a gyep gondozásának feladatát, karbantartják, beállítják az öntözőrendszert, figyelik a kert fejlődését és javaslatokat tesznek az továbbalakítására. A kert folyamatos változásával lépést tartva, az egyéni igényekhez igazodva igyekeznek biztosítani, hogy bármikor élvezhesse növényei szépségét és a kint eltöltött idő örömét.

A magánkertek fenntartási munkái minden esetben egyéni egyeztetés alapján történnek, beleértve a fenntartás gyakoriságát és az elvégzendő munkafolyamatokat. Kertjeinkben többnyire egész éven át tartó fenntartást vállalunk, így biztosítva minden évszakban a megfelelő gondoskodást, de az aktív kertészkedők kisegítésére havonkénti vagy szezononkénti szakszerű rendbetételt is végzünk.

Stílus, lendület, szakértelem ...