Facebook icon
Twitter icon
Google icon
Del.icio.us icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Kertfelújítás

Ha új kertbe költözik, vagy úgy gondolja hogy nem volt elég ideje rendben tartani és elvadult a növényzet, elhanyagolttá vált kertje Önnek komplett kertfelújításra van szüksége.
Kertfelújításra a magánkertek, üdülőtelkek mellett gyakran társasházaknak, irodáknak és telephelyeknek is szükségük van.

A felújítás során a meglévő növényzet metszésével, kezelésével, a túlburjánzott növényzet visszavágásával, többnyire a kert eredeti arculatához való visszatérés a fő célunk. Igény szerint friss növénytelepítésre, gyepfelújításra, kerti bútorok, járófelületek felújítására, cseréjére is sor kerülhet.

Amennyiben az eredeti kert koncepcióját is meg szeretnénk változtatni kertépítészeti terv készül a meglévő növények új arculatba illesztésének lehetőségeiről. Ez alapján új kerti elemek, formák, bútorok és növényvilág jelenhet meg.
A komplett kertépítéshez képest a kertfelújítás többnyire annyiban különbözik, hogy már beállt növényekkel dolgozunk, melyeknek csupán karbantartási anyagi vonzata van, emellett a meglévő kerti elemek felújításával kedvezőbb költségekkel számolhatunk.
 
Referenciák: Budapest Szondi utca Társasház, Zugló megemelt kert, Budakeszi lépcsős kert
 

Stílus, lendület, szakértelem ...