Facebook icon
Twitter icon
Google icon
Del.icio.us icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

KÜLÖNLEGES SZOLGÁLTATÁSOK

 
Téli hóeltakarítás
 
Téli feladataink fő profilját a szilárd burkolatok síkosság mentesítése adja. Magánkertek és nagyobb felületek kézi és gépi tolását, környezetkímélő anyagokkal való felszórását, közterületek sózását egyaránt elvégezzük. Társasházak, irodák és egyéb intézmények csúszásmentesítését éjszakai havazás esetén a hajnali órákra elvégezzük, biztosítva a zavartalan és biztonságos munkakezdést és a folyamatos száraz útfelületet. Nappali havazás esetén maximum 2 órán belül megkezdjük az eltakarítást.
 
Burkolatok téli karbantartási munkái:
- hó és jégmentesítés: igény szerinti sózás, homok-, egyéb környezetkímélő síkmentesítő anyagok szórása
- hótolás, hómarás (kézi, gépi)
- szemétszedés, tisztántartás
 
Referenciák: XI. Mihály u. Társasházak, Progen Kft Irodaház, Váci út Penny Market, Jász u. Penny Market
 
FAKIVÁGÁS ELSZÁLLÍTÁSSAL
 
Cégünk vállalja kis és nagyméretű beteg, kiszáradt vagy túlnőtt fák szakszerű metszését, gallyazását, kivágását, illetve gyümölcsfák rendszeres éves metszését.
Átvállaljuk Öntől a fák lebontásának valamennyi nehézségét, irányított döntését, vágását, korona alakítását, gallyazását, gondoskodunk a faápolásról, sebkezelésről és a vihar utáni veszélytelenítésről.
Az Ön igényeinek szem előtt tartása érdekében képzett kertész és erdész szakemberekből álló gárdával és komoly technikai háttérrel állunk rendelkezésére. A magas, veszélyes fák ledarabolását alpin technikával végezzük, a koros fák koronametszéséhez darus kocsit biztosítunk.
Igény szerint gondoskodunk a keletkezett zöldhulladék: kivágott fák, leszegett ágak, gallyak, levágott lomb elszállításáról, gyökér kiszedésről, rakodásáról vagy a tüzelőnek alkalmas részek felkuglizásáról és helyszíni deponálásáról.

Referencia: XX. Mediterrán lakópark Vízisport u. útsorfák koronametszése, XI. Mihály u Társasház alpin favágás
 
Takarítás, karbantartás
 
Cégünk komplex szolgáltatásként a kertfenntartással és beltéri növényápolással együtt vállalja irodaházak, társasházak takarítását, apróbb karbantartási munkák elvégzését, szeméttárolók és mélygarázsok tisztántartását, időszakos nagytakarítását.
 
Az általunk biztosított szolgáltatások közé tartozik:
 
Szeméttároló helységek karbantartása:
- kukák ki- és behúzása
- kukaház takarítása
- nagynyomású kukamosás
 
Mélygarázsok és parkolók tisztántartása:
- szemétszedés
- söprés és légsöprés minden felületen
- nagynyomású vizes mosás (Power Wash)
 
Társasházak lépcsőház és lift takarítása
 
Referencia:  I.ker. Szirtes utca Társasház
 
 
 
Kül- és beltéri dekoráció
 
Szezontól és egyéni igényektől függően alkalmazhatóak világítástechnikai és egyéb virágos-  növénydekorációs lehetőségek. Elsősorban a téli időszakban jellemző, pl. karácsonyi díszkivilágítás felszerelését, karácsonyfák és díszek beszerzését, befaragását, halloween, szilveszteri dekorációk és egyéb meglepetések (Valentin nap stb.) kivitelezését egyaránt vállaljuk. A növények és a kert feldíszítésén túl foglalkozunk az épületek kül- és beltéri dekorálásával is, vágott virág díszekkel, igény szerint a megfelelő design kialakításával együtt.
 
szezonális növénydekoráció
 
Mindannyian örömmel nézzük kora tavasztól késő őszig a nyíló virágokat. Akár kisebb balkonról, tágas teraszról vagy irodaház, társasház bejáratáról van szó, mindenki szeretettel figyeli a virító csodákat. Cégünk a nyugati divathullámokkal lépést tartva vállalja, hogy egész évben színessé teszi az Ön által kiválasztott dézsákat, teraszt, virágágyakat, feldobva ezáltal napját vagy munkakörnyezetét.
Külföldön nagy hangsúlyt fektetnek az egynyári, évelő virágok, dézsás növények folyamatos frissítésére és fenntartására hiszen ez mércéje is egyben a közvetlen környezetünk által biztosított életminőségnek, mely meghatározza közérzetünket. Jelszavunk ezért Éljünk vidáman virágáradatban!
 
 
Garanciák
 
Kertjeinkre, teljes körű kivitelezés esetén mind a kerti építmények, mind a burkolatok stb. tekintetében teljes garanciát vállalunk, mely magában foglalja a problémás részek kijavítását illetve az anyagok cseréjét. A garancia időtartamáról és terjedelméről minden esetben a megrendelővel való személyes megbeszélés során egyezünk meg. A garancia-szerződésben nem szereplő illetve a nem a kivitelezés hibájából történő károkért nem vállalunk felelősséget.
 
Az általunk beültetett növényekre garanciát abban az esetben vállalunk, amennyiben azok további gondozása a mi feladatunk. Így biztosítani tudjuk, hogy a növények fenntartása megfelelő szakértelemmel folyik.  Ebben az esetben bármely növényt kipusztulása esetén díjmentesen kicseréljük.
A garancia időtartama a növényfajtól nagyban függ:
2 év - pl. nagy konténeres fák, gyümölcsfák esetében;
1 év – cserjék, kisebb fák;
1 év – évelők, fűszernövények stb. esetében.

Stílus, lendület, szakértelem ...