Facebook icon
Twitter icon
Google icon
Del.icio.us icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Játszóterek építése

Cégünk vállalja közterületi és magánkerti játszóterek telepítését.


 
Közterületi játszóterek: az egyedi és a helyi lehetőségeket és igényeket figyelembe vevő játszóterek megtervezése és telepítése és a szabványosításhoz szükséges tervdokumentáció elkészítése a köztéri és intézményi játszóterekre vonatkozó MSZ EN 1176 és 1177 szabványsorozatok alkalmazásával, melyet a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet kötelezővé tesz. A tanúsítvánnyal rendelkező eszközök szabványos telepítéséről gondoskodunk. Emellett vállaljuk a játszótér komplett környezetének rendezését, beleértve a növények és utcabútorok telepítését, tereprendezést, gyepesítést, burkolási munkákat stb.


 
Magánkerti játszóterek: Családi házak kertjében különös figyelemmel az egyedi igényekre készítjük el terveinket és a magánkerti játszóterekre vonatkozó szabványok alapján végezzük el a kivitelezést, mely tartalmazza a kiszállítást, tereprendezést, összeszerelést, telepítést és a faanyagok szakszerű kezelését.
 
Minden általunk kivitelezett játszótér és környezetének karbantartását vállaljuk.
 
Referenciák: Istvánpark Lakópark Komplett Játszótér, Keszthely Balatoni Múzeum játszótér terv, Zugló magánkerti játszótér, Budakalász magánkerti játszótér

Stílus, lendület, szakértelem ...