Facebook icon
Twitter icon
Google icon
Del.icio.us icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Dekoráció

Kül- és beltéri dekoráció

 

Szezontól és egyéni igényektől függően alkalmazhatóak világítástechnikai és egyéb virágos-  növénydekorációs lehetőségek. Elsősorban a téli időszakban jellemző, pl. karácsonyi díszkivilágítás felszerelését, karácsonyfák és díszek beszerzését, befaragását, halloween, szilveszteri dekorációk és egyéb meglepetések (Valentin nap stb.) kivitelezését egyaránt vállaljuk. A növények és a kert feldíszítésén túl foglalkozunk az épületek kül- és beltéri dekorálásával is, vágott virág díszekkel, igény szerint a megfelelő design kialakításával együtt.

Szezonális növénydekoráció

 

Mindannyian örömmel nézzük kora tavasztól késő őszig a nyíló virágokat. Akár kisebb balkonról, tágas teraszról vagy irodaház, társasház bejáratáról van szó, mindenki szeretettel figyeli a virító csodákat. Cégünk a nyugati divathullámokkal lépést tartva vállalja, hogy egész évben színessé teszi az Ön által kiválasztott dézsákat, teraszt, virágágyakat, feldobva ezáltal napját vagy munkakörnyezetét.

Külföldön nagy hangsúlyt fektetnek az egynyári, évelő virágok, dézsás növények folyamatos frissítésére és fenntartására hiszen ez mércéje is egyben a közvetlen környezetünk által biztosított életminőségnek, mely meghatározza közérzetünket. Jelszavunk ezért Éljünk vidáman virágáradatban!

 

 

Kapcsolódó galériák

Stílus, lendület, szakértelem ...