Facebook icon
Twitter icon
Google icon
Del.icio.us icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Cégismertető

A Stipa Kertészeti és Szolgáltató KFt.-t 2007 tavaszán alapítottuk, több, mint 10 év a kertészet különböző ágazataiban eltöltött gyakorlati év után (dísznövénytermesztés, mikroszaporítás, szaporítóanyag gyártás, kereskedelem, forgalmazás, parkfenntartás, kert- és parképítés).

Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy zöldebbé és élhetőbbé tegye életterünket, így az új kertépítészeti irányvonalaknak és a magasabb igényeknek megfelelő módon építsen kerteket és parkokat, kamatoztatva a több éves itthoni, valamint külföldön szerzett tapasztalatokat.

Mottónk:  ”Stílus, lendület, szakértelem...”

Számunkra a környezettudatos gondolkodás és a táj szépítése, védelme elsődleges szempont, ezért fejlesztéseink és munkánk során erre nagy hangsúlyt fektetünk mind a tervezés, mind a kivitelezés során. Cégünk az újrahasznosításban és az anyagok fenntartható használatában, mindemellett a modern technikai követelmények, minőségi anyagok használatában élen járó nemzetközi mozgalom a ”Green City” akkreditált tagja.

Akár magánkertekről, akár nagyobb beruházásokról van szó, törekszünk az egyedi stílus megteremtése mellett a természettel való harmónia megtartására mind anyag-, mind növényhasználatban, így létrehozva a hosszútávon fenntartható és esztétikus kertet.

Profilunk gerincét magánkertek, lakóparkok, irodaházak és ipari parkok zöldterületeinek, illetve bevásárló- és szabadidőközpontok parkjainak magas színvonalú tervezése, kivitelezése és karbantartása adja.

Kerttervező kollégáink minden esetben egyedi és kreatív megoldásokkal gondoskodnak az Ön igényeinek és a kert adottságainak megfelelő harmonikus kertelrendezés kialakításáról. Az elkészült tervek alapján teljes körű kivitelezést vállalunk, illetve amennyiben a kert fenntartása a továbbiakban is a mi feladatunk, mindehhez teljes körű garanciát biztosítunk.

Társasházak, közintézmények vagy irodák számára előnyös kombinációt kínál a cégünk által biztosított, kertfenntartással kiegészített beltéri növényápolás, belső dekoráció, lépcsőházi takarítás és gondnoki szolgálat.

Gépparkunk jól felszerelt, különös gondot fordítunk annak minőségére és karbantartására az igényes munka kivitelezésének érdekében.

Minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelőinkkel történő folyamatos egyeztetésre, kapcsolattartásra illetve a rendszeres tájékoztatásra az elvégzett munkákról akár heti jelentés formájában.

Üdvözlettel,

A Stipa Csapata

Stílus, lendület, szakértelem ...