Facebook icon
Twitter icon
Google icon
Del.icio.us icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

3D látványterv

A 3D tervezés segítségével még a kivitelezést megelőzően fotórealisztikus képet kaphat terveiről.

A látványtervek legnagyobb előnye, hogy különböző elképzelések kipróbálhatók, a megrendelő megnézheti a végeredményt, anélkül, hogy a felújítási vagy kertépítési munka ténylegesen elkezdődne.

Tervezőink számítógépes ismereteivel valamint 3D tervező programok segítségével fotó realisztikus képet kaphat álmai kertjéről.

A látványtervezés menete:

 - A kertépítészeti kiviteli terv illetve a meglévő geodéziai terv alapján a kiválasztott tervváltozatról méretarányos 3D modell készíthető, melyen tetszőlegesen változtathatóak a terek, terepszintek kialakításai, a növényfajok, térhatároló eszközök,  épített elemek méretei valamint a felhasznált anyagok (textúrák) hatásai.

-  A 3D tervezés a növénycsoportok, kerti építmények (pl. pergolák, árnyékolók, kemencék, medencék stb.) látványelemek, kerítések, bútorok, kiegészítő elemek bemutatására, elhelyezésére is kiválóan alkalmas.

-  A terv segít az elképzelés vizualizálásában és a további döntéshozásban. A kert 3 dimenziós modelljéről különböző szögekből látványfotók készülnek, melyek egy összesített tervlapon kerülnek bemutatásra.

A 3D tervezés nem csak a helyes döntések meghozásában és elképzelések megvalósításában segít, de ugyanakkor költségkímélő megoldás lehet, és sok kellemetlenségtől kímélhet meg bennünket.

Nagyobb kertfelújítások illetve komplex kertépítés, főként jelentős tereprendezés vagy meghatározó épített elemek elhelyezése esetén javasolt látványtervet készíteni.

Kapcsolódó galériák

Stílus, lendület, szakértelem ...